Partizán ❌ Vétó | Élő műsor és közönségtalálkozó Nyíregyházán!

❗️Nyíregyházára érkezik Gulyás Márton, Ruff Bálint és a Vétó csapata. Élőben, közönség előtt készül a december 15-i Partizán adás, melynek így te is részese lehetsz!

🗳️A Vétóban azokhoz szólunk és azok hangját képviseljük, akik hisznek benne, hogy lehetne minden másképp Magyarországon. Ehhez az út pedig a 2024-es önkormányzati és EP-választásokon keresztül vezet. A tét szerintünk magas – de vajon érzik-e ezt a politikusok is? 

➡️ Várunk december 15-én este 18 órától a nyíregyházi Inkubátorházban!

👥 Ezúttal Schultz Nóra szerkesztő beszélget Ruff Bálinttal és Gulyás Mártonnal, arról mi történik épp a Magyarországi közéletben, mi várhat még ránk a 2024-es választásokig és a változásban milyen szerepe lehet a helyi politikának, többek között Nyíregyházán is. Az adást követően kötetlen közönségtalálkozót tartunk. 

Helyszín: Inkubátorház, 4400 Nyíregyháza, Váci Mihály út 41. „L” épület Kiállítóterem
Időpont: 2023. 12. 15. 18:00

További információk:

Felvétel miatt a késve érkezett nézőinket sajnálatos módon nem áll módunkban beengedni.

Fontos tudnivaló: Az esemény egy élő műsor, amit közönség előtt forgatunk. A felvételt a Partizán YouTube csatornáján fogjunk publikálni. A közönség is rögzítésre kerül a felvételen, így aki nézőként részt vesz az eseményen, az ezzel együtt beleegyezik abba is, hogy az arcuk az adásban látszódni fog. 

Dress code: Politikai jelvények, jelszavak, politikus arca illetve ruházaton a politikai tartalom viselése nem megengedett. 

Adatkezelési Tájékoztató Felhasználási Feltételek Impresszum